Lönns Elaffär i Mölndal AB
Installation, Reparation, Service, Butik

Butiken

Vår butik är vackert belägen längs Mölndalsån vid Krokslätts torg i Mölndal. Här möts du på vardagar oftast av vår butiksföreståndare som gärna hjälper till med vad du kan tänkas behöva.

Butikens öppettider finner ni i rutan till höger!

Hitta till oss!

Kommer du med bil så finns parkeringsmöjligheter på torget. Från Göteborgsvägen svänger du in på Krokslätts Parkgata och tar där direkt vänster in på Fredåsgatan och föjer denna fram till Krokslättsgatan. Där tar du vänster in på parkeringen, butiken finner du till vänster nere vid planket.

Närmaste buss- och spårvagnshållplats är Krokslätts torg. Tänk på att ingång till butiken sker från torget på insidan av planket som vätter mot Göteborgsvägen, dvs. du måste gå igenom planket.

Vill du komma i kontakt med våra elektriker? Klicka här!

Klicka här för en större karta.

Historia

I området kring Mölndal har det sedan länge legat flera elfirmor, vårt företag har anor ända från Osvald Andersons tid, dvs. mitten av 1900-talet. Osvald Andersson var på sin tid den som såg till att Mölndals gatubelysning konverterades från gas till el. Lönns Elaffär grundades dock först i början av 80-talet och har sedan dess haft tre ägare med rådande inräknad.

Nuvarande ägaren Krister Lundström tog över företaget i februari 2007, då nytecknades firman och företaget fick sig en välbehövlig nystart. En av de första förändringarna som gjordes var att butikens öppettider ändrades till att ha öppet även måndagar, för så var det nämligen inte förut. Numera har vi två heltidselektriker och en butiksföreståndare i företaget.

  • Öppettider

Vardagar

12.00-18.00

Lördag

10.00-14.00

Söndag

Stängt